معرفی رشته زیست شناسی سلولی و مولکولی

دانشکده علوم و فناوری زیستی دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی (ره) در سال 1395 و در قالب سه گروه آموزشی میکروبیولوژی، زیست فناوری (بیوتکنولوژی) و زیست شناسی سلولی و مولکولی (ژنتیک) تاسیس شد. با همت ریاست محترم و معاون محترم مالی و اداری دانشگاه به سرعت فضای آموزشی و آزمایشگاهی دانشکده توسعه یافت و آزمایشگاه­های میکروبیولوژی، ژنتیک، گیاهشناسی، جانور شناسی و شیمی-بیوشیمی با انواع دستگاه­ها و وسایل مورد نیاز تجهیز گردیدند. این دانشکده در بدو تاسیس با استقبال گسترده دانشجویان مواجه شد و در دو رشته زیست شناسی سلولی و مولکولی و زیست فناوری آغاز به کار کرد. با توجه به سابقه آموزشی و پژوهشی استادان این دانشکده، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1396 با اخذ مجوز رشته میکروبیولوژی در مقطع کارشناسی و رشته های ژنتیک و میکروبیولوژی در مقطع کارشناسی ارشد موافقت نمود. به جرأت می توان گفت که فضای آموزشی و آزمایشگاه­های علوم زیستی دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی (ره)، از زیباترین و مجهزترین کلاس­ها و آزمایشگاه­ها در بین دانشگاه­ها و موسسات آموزش عالی استان اصفهان است.

هم اکنون دانشکده علوم و فناوری زیستی از استادان بنام و مجربی نظیر پروفسور گیتی امتیازی (استاد دانشگاه اصفهان و متخصص میکروبیولوژی و نانوبیوتکنولوژی)، دکتر سید حمید زرکش اصفهانی (دانشیار ایمنولوژی دانشگاه اصفهان)، دکتر سید حمید امامی (رئیس دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی و استاد میکروبیولوژی)، دکتر زهره حجتی (دانشیار ژنتیک دانشگاه اصفهان) و پروفسور اکبر میرصالحیان (استاد میکروبیولوژی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران) جهت انجام پروژه های پژوهشی و پایان نامه­ها و همچنین تدریس دروس تخصصی بهره می گیرد.

حضور اعضای هیات علمی و استادان جوان و پرتلاش در کنار استادان با تجربه، تیم علمی بسیار موفق و کارآمدی تشکیل داده است که بی تردید در سالهای نه چندان دور، دانشکده علوم و فناوری زیستی را به یکی از قطب های علوم زیستی کشور بدل خواهد کرد.

اصفهان، سپاهان شهر، بلوار قائم جنوبی

دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی

ارتباط با ما از طرق زیر امکان پذیر میباشد.

خبرنامه

جهت اشتراک در خبرنامه دانشگاه ایمیل خود را وارد نمایید