کسب دو رتبه افتخار در بین کانون های بسیج اساتید استان اصفهان توسط آقایان : دکتر انشایی و دکتر شمسی پور

باسمه تعالی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی(ره) آقایان دکتر انشایی(مسئول) و دکتر شمسی پور (جانشین) کانون بسیج اساتید دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی(ره)  در سالروز شهادت استاد بسیجی شهید دکتر چمران موفق به کسب دو رتبه  برترین کانون در سطح کانون های بسیج اساتید استان اصفهان در سال حمایت از کالای ایرانی (1397) و رتبه برترین مدیریت تحلیل و بررسی در سطح کانون های بسیج اساتید استان اصفهان گردیدند.

درپایان این مراسم دکتر محمد باقری رئیس بسیج اساتید استان اصفهان با اهدای لوح سپاس به آقایان دکتر انشایی و دکتر شمسی پور از حضور فعال و تلاش های موثر این عزیزان تقدیر و تشکر نمودند.
در بخشی از این تقدیر نامه آمده است :
استاد گرانقدر بسیجی جناب آقای دکتر رضا شمسی پور؛ بی شک فتح قله های رفیع علم و دانش مرهون تلاش مجاهدانه و خستگی ناپذیر اساتید فرهیخته بسیجی چون جنابعالی است...

امیدورایم با اتکال به خداوند متعال و تحت توجهات حضرت صاحب الزمان(عج) ،گام های استواری را در تحقق گام دوم انقلاب شکوهمند اسلامی بردارید.

روابط عمومی دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی (ره)

shamsipour.jpg