"فراخوان مسابقه ایده پردازی برای توسعه دانشگاه"

برگزار کننده:

دفتر طرح های عمرانی دانشگاه با همکاری گروه معماری دانشکده فنی و مهندسی انجمن علمی گروه معماری.

دانشگاه غیر‌دولتی شهید اشرفی اصفهانی، یکی از مراکز مهم در منطقه 5 شهرداری اصفهان در ضلع شرقی سپاهان شهر می‌باشد که بهسازی، نوسازی و ارتقا

کیفیت کالبدی و عملکردی فضاهای دانشگاه می‌تواند محرک رشد، توسعه و بهبود شرایط شهر اصفهان گردد.

به همين منظور دفتر طرح های عمرانی دانشگاه با همکاری گروه معماری دانشگاه و انجمن علمی گروه معماری، در نظر دارد مسابقه پیشنهاد کاربری و

طراحی برای مجموعه جدید دانشگاه غیر‌دولتی شهید اشرفی اصفهانی را با هدف توسعه، زیر نظر هیئت داوران برگزار نماید.

شرکت در مسابقه برای تمامی افراد آزاد است. لذا از كليه طراحان (اشخاص حقیقی و حقوقی) دعوت به عمل مي آيد که پیشنهاد، طرح و کانسپت خود را

به همراه فرم ثبت نام، به دفتر طرح های عمرانی دانشگاه تحویل دهند.

مشخصات عمومی طرح:

محدوده طراحی واقع در اصفهان، سپاهان‌شهر، دانشگاه غیر دولتی شهید اشرفی اصفهانی می‌باشد.

سایت محدوده طراحی در زمینی به وسعت 5700 مترمربع و زیربنای حدود 30000 مترمربع می‌باشد.

کاربری پیشنهادی برای اراضی طرح شامل فضاهای آموزشی، کمک آموزشی، تحقیقاتی، اقامتی، تجاری، فرهنگی، ورزشی، خدماتی و طراحی فضاهای

باز شهری می‌باشد.

نحوه تهیه آثار:

طراحان در نحوه ارائه طرح آزاد هستند، لیکن لازم است یک نسخه دیجیتالی از طرح های خود را شامل مبانی نظری و روند طراحی بصورت فایل تایپ

شده در حداکثر سه صفحه و در قالب فایلword  یاpdf  ارائه نمایید. همچنین پلان، تصاویر و یا انیمیشن طرح  نیز  بصورت فایل پاور پوینت ارائه شود.

نحوه ارسال آثار:

الف) طراح می تواند با مراجعه حضوری به دفتر طرح های عمرانی دانشگاه، فایل ها یا سایر تولیدات خود را تحویل دهد.

ب) دریافت آثار، بدون مراجعه حضوری، از طریق ایمیل، تلگرام و یاdropbox  نیز امکان پذیر است.

ایمیل: civil.ashrafi75@gmail.com                                  تلگرام: 09394469780

مستندات مورد نیاز از اینجا قابل دریافت می باشد:

ضمیمه 1: فرم ثبت نام.

ضمیمه 2: پوستر مسابقه.

ضمیمه 3: پلان منطقه (فایل pdf).

ضمیمه 4: پلان منطقه (فایل dwg).

ضمیمه 5: فایل پاور پوینت.

اعضای هیئت داوران:

1) هیئت رئیسه دانشگاه: آقای دکتر امامی، آقای دکتر اسماعیلی، آقای دکتر انشایی، آقای دکتر شمسی پور.

2) مدیر دفتر طرح های عمرانی دانشگاه: آقای دکتر مهدی منتظرالقائم.

3) مدیر گروه معماری: آقای مهندس جهانگیری.

جایزه مسابقه:

نفر اول: یک سکه تمام بهار آزادی.

تبصره: در صورت تایید رزومه طراحان، انعقاد قرارداد فاز 2 برای طرح امکان‌پذیر می‌باشد.

تقویم مسابقه:

آخرین مهلت ارسال فرم ثبت نام: 95/12/19.

آخرین مهلت ارائه آثار: 96/1/31.

اعلام نتایج مسابقه: 96/2/31.

دبیرخانه:

آدرس: اصفهان، سپاهان‌شهر، بلوار قائم جنوبی، دانشگاه غیر‌دولتی شهید اشرفی اصفهانی، ساختمان شماره 2، دفتر طرح های عمرانی.

تلفن: 24- 36502825- 031، داخلی 217

سایت دانشگاه:  .www.ashrafi.ac.ir

1395/12/2 13:31    تعداد بازدید :  1373

کوچک کردن متن بزرگ کردن متن