ثبت نام اعزام دانشگاهیان به عتبات عالیات آغاز شد

باسمه تعالی

متقاضیان سفر به عتبات در گروه‌های اساتید، متاهلین، دختران و پسران دانشجو و کارکنان دانشگاه‌ها می‌توانند با مراجعه به سایت ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان از امروز تا ۲۷ خرداد اقدام به نام‌نویسی کنند.

پس از پایان نام‌نویسی از بین متقاضیان قرعه‌کشی صورت می‌گیرد و متقاضیانی که به قید قرعه به عنوان زائر اصلی یا ذخیره انتخاب شوند، به عتبات مشرف خواهند شد.

به گفته مسؤولان ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان اعزام زائران از ۲۷ تیر ماه آغاز می‌شود و این روند تا نیمه مهر ماه ادامه دارد.

هزینه کاروان‌های عتبات دانشگاهیان برای کاروان‌های هوایی از ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان تا ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و برای کاروان‌های زمینی از یک میلیون و ۷۰۰ تا یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان پیش‌بینی شده است که هزینه هر استان با توجه به دوری و نزدیکی به مرز، متفاوت است و کاروان‌های مناسبتی ایام عرفه از ۱۳ تا ۲۰ مرداد، بنا بر تصمیم سازمان حج و زیارت حدود ۱۵ درصد افزایش .قیمت خواهد داشت