13:27 - چهارشنبه 24 مرداد 1397
  • Mon - Sat: 8:00 - 17:00

مصاحبه دكتري تخصصي رشته علوم اقتصادي گرايش اقتصادمالي

بسمه­ تعالی

بدین وسیله به اطلاع کلیه داوطلبان آزمون دکتری سال 1397 علوم اقتصادی گرایش اقتصاد مالی دانشگاه غیرانتفاعی شهید اشرفی اصفهانی می­رساند مصاحبه علمی (شامل دروس اقتصاد خرد، اقتصاد کلان، اقتصاد مالی و اقتصاد­سنجی) و بررسی سوابق آموزشی-پژوهشی روز یکشنبه 1397/03/20 از ساعت 8 صبح در ساختمان شماره 2، طبقه سوم واقع در دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی برگزار می­گردد. داوطلبان گرامي لازم است در تاريخ اعلام شده با در دست داشتن مدارك زير به دانشگاه مراجعه نمايند:

1- مدارك شناسايي شامل اصل شناسنامه، كارت ملي، تصویر تمامی صفحات شناسنامه و کارت ملی

2- مدرك فراغت از تحصيل و ريزنمرات مقطع كارشناسي

تبصره- آن­ دسته از معرفي شدگاني كه فارغ التحصيل دوره كارشناسي­ ناپيوسته مي­باشند علاوه بر مدرك كارشناسي ناپيوسته مي­بايست مدرك كارداني را نيز ارائه نمايند.

3- مدرك فراغت از تحصيل و ريزنمرات مقطع كارشناسي­ ارشد

تبصره- گواهي تأييد شده توسط دانشگاه يا مؤسسه آموزش عالي محل اخذ مدرك مطابق فرم مندرج در دفترچه راهنماي شركت در آزمون مذكور برای داوطلبانی كه دانشجوي سال آخر دوره كارشناسي ارشد بوده و حداكثر تا تاريخ 1397/06/31 فارغ التحصيل مي شوند.

4- تكميل فرم شماره 1

5- اصل و كپي كليه سوابق پژوهشي شامل پايان نامه، اصل مقالات چاپ شده يا ارائه شده در كنفرانس ها مرتبط با رشته امتحاني، طرح هاي پژوهشي، تاليفات، ترجمه ها، مدارك شركت در جشنواره ها، المپيادهاي دانشجويي، رتبه ­هاي علمي، ثبت اختراعات و هر مدرك مرتبط با اين موضوع

6- تصویری از كارنامه قبولي آزمون دکتری سال 1397 داوطلب

7- مدرك احراز توانایی به کارگیری زبان خارجه در صورت دارا بودن

8- حكم كارگزيني براي داوطلبان متقاضي استفاده از سهميه مربيان (مخصوص مربيان رسمي آزمايشي يا رسمي قطعي)

9- اصل فيش واريزي به مبلغ 1/000/000 ريال معادل صد هزار تومان بابت وجه مرحله مصاحبه به حساب شماره   0104055036003  بانک ملی

تذکر1: ارزیابی نهایی بر اساس 50 درصد نمره بخش علمی (نمره آزمون ورودی دوره دکتری سال 97) و 50 درصد آزمون مرحله دوم (مصاحبه و ارزیابی سوابق آموزشی و پژوهشی) می­باشد.

تذکر2: ارسال اسکن فیش واریزی و  فرم شماره 1 تکمیل شده  به آدرس ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید با عنوان مصاحبه دکتری حداکثر تا تاریخ 1397/03/12(این تاریخ به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد).

تذکر3: مدارک ناقص بررسی نخواهد گردید.

تذکر5: متقاضیان در صورت قبولی،  برای ادامه در کل دوره پرداخت هزینه ­های مربوطه را تعهد مالی می­نمایند.

با آرزوی توفیق روزافزون

* دانلود فرم شماره1