اطلاعيه‌ ثبت نام پذيرفته‌شدگان‌ در مرحله تکمیل ظرفیت‌ مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی در سال‌ 1399

با حمد و سپاس‌ به‌ درگاه‌ خداوند متعال‌ و با آرزوي موفقيت براي كليه پذیرفته شدگان گرامی، بدينوسيله به اطلاع می رساند ثبت نام این عزیزان از روز  پنج شنبه 18 دی ماه لغایت دوشنبه 22 دی ماه به صورت حضوری و  با تسهیلات ویژه شهریه (تخفیف، تقسیط، وام وزارت علوم و وام بانک انصار) به شرح زیر انجام می پذیرد:

الف‌ - پذيرفته‌شدگان‌ نهايي‌ رشته‌هاي‌ مختلف تحصيلي:

متقاضیاني‌ كه‌ اسامي‌ آنها به‌ عنوان‌ پذيرفته‌‌شدگان‌ نهايي‌ اين آزمون اعلام‌ شده‌ است‌، لازم است از روز پنج شنبه  99/10/18 با در دست ‌‌داشتن ‌‌مدارك‌‌ لازم‌، به‌ شرح‌ مندرج‌ در بند «ب» اين‌ اطلاعيه‌ براي‌ ثبت‌‌نام‌ به‌ دانشگاه مراجعه‌ نمايند. عدم مراجعه بموقع پذيرفته شدگان براي ثبت‌نام به منزله انصراف از تحصيل آنان تلقي خواهد شد.

ب- مدارك‌ لازم‌ براي‌ ثبت‌ نام‌ از پذيرفته‌شدگان

1-مدرك‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) مورد تاييد وزارت‌ علوم‌، تحقيقات‌ و فناوري‌ يا وزارت‌ بهداشت‌، درمان‌ و آموزش‌ پزشكي‌ و يا شوراي ‌عالي‌ انقلاب‌ فرهنگي‌ كه‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) قيد شده‌ باشد‌.

1-1 پذيرفته‌شدگاني‌ كه‌ به‌ دلايلي‌ قادر به‌ ارائه‌ مدرك‌ كارشناسي (ليسانس‌) نمي‌باشند، لازم‌ است‌ گواهي‌ تاييد شده‌ توسط دانشگاه‌ يا موسسه‌ آموزش‌ عالي‌ محل ‌اخذ كارشناسي‌ (ليسانس‌) با محتوي فرم ذيل اين اطلاعيه (اين فرم از دانشگاههاي محل قبولي قابل دريافت است) را ارائه‌ نمايند.

2-1- همه پذيرفته شدگان به شرط اخذ مدرك تحصيلي کارشناسي مورد تاييد حداكثر تا تاريخ 99/11/30، مجاز به ثبت نام و ادامه تحصيل در رشته قبولي خود مي‌باشند.

2- شناسنامه‌ و كارت ملي

3 - شش قطعه‌ عكس‌ تمام‌ رخ‌ 4×3 تهيه‌ شده‌ در سال‌ جاري‌ (3 قطعه‌ عكس‌ تمام‌ رخ‌ 4×3 تهيه‌ شده‌ در سال‌ جاري‌ منحصراً براي‌ برادراني‌ كه‌ با توجه‌ به‌ ضوابط پس‌ از ثبت‌نام‌ در موسسه‌ آموزش‌ عالي‌، براي‌ آنان‌ معافيت‌ تحصيلي‌ صادر مي‌گردد.)

4-مدركي‌ كه‌ وضعيت‌ نظام‌ وظيفه‌ را با توجه‌ به‌ بند «مقررات‌ وظيفه‌ عمومي»‌ مندرج‌ در صفحه 3 دفترچه‌ راهنماي‌ شماره‌ يك‌ آزمون‌ ورودي‌ دوره‌هاي‌ كارشناسي‌ ارشد ناپيوسته‌ سال 1399 كند )براي‌ برادران).

5-حكم‌ مرخصي‌ سالانه‌ يا موافقت‌ كتبي‌ و بدون‌ قيد و شرط سازمان‌ متبوع‌ براي‌ كارمندان‌ دولت

6-متقاضیانی كه با استفاده از سهميه‌ ايثارگران و يا رزمندگان پذيرفته ‌شده‌اند در زمان ثبت‌نام نيازي به ارائه تائيديه سهميه ثبت‌نامي از سوي ارگان ذيربط ندارند و ملاك تائيد سهميه آنان همان عنوان سهميه درج شده در فايل قبولي دانشگاهها و موسسات آموزش عالي مي‌باشد.

7-گواهي‌ تاييد شده‌ توسط دانشگاه‌ يا موسسه‌ آموزش‌ عالي‌ محل‌ اخذ كارشناسي‌ (ليسانس‌) براي‌ آن‌ دسته‌ از متقاضیانی كه‌ با توجه‌ به‌ مفاد آيين‌نامه پذيرش با آزمون استعدادهاي درخشان به شماره 21/77897 مورخ 5/05/93 شوراي هدايت استعدادهاي درخشان وزارت‌ علوم‌، تحقيقات‌ و فناوري‌ با امتياز‌ رتبه‌ اول‌ پذيرفته‌ شده‌اند.

اداره آموزش دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی